2011. július 14., csütörtök

Vivien's Destiny Szünet

Sziasztok!

Arra kényszerültem, hogy meghatározatlan időre(max 2 hétre), le kellett zárnom a másik oldalamat, mert a tegnapival együtt már 10 fejezetem törlődött. Addig amíg helyreállítom az okozott károkat, és át költöztetem egy másik oldalra, csak ezen az oldalon lesznek új fejezetek!  Itt viszont már ma este:)
Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket!

Üdv:: Myka

5 megjegyzés:

  1. persze(: rendben(:* nagyon várom a fejezetet;)*.*

    VálaszTörlés
  2. Szia Myka

    Hazajövök a nyaralásból és mit látok? Nincs meg a kedvenc oldalam. Sajnálom, hogy be kellett zárnod az oldalt, annak viszont örülök, hogy csak ideiglenesen. Türelmesen fogom várni, hogy újra megnyisd. Addig pedig olvasom az Erices Story-d,ami a másik nagy kedvencem tőled!
    Puszi Léna(Ildi)

    VálaszTörlés
  3. Hello Myka! Amióta rátaláltam a történetedre, folyamatosan figyelem, hogy mikor teszed fel az új részeket. Nagyon jó a történeted, sajnálom, hogy már csak négy rész van hátra. Az "unatkozó ismeretlen"-t nem akarom minősíteni, mert nem nagyon tűrné a nyomdafestéket. Ha valakinek nem tetszik a történeted, minek olvassa? Egyszerűen menjen tovább, és ne barmoljon bele más munkájába. Kitartást kívánok Neked, és addig is itt van nekünk Eric. Azért remélem, jön még Damon is!!! Még egyszer HAJRÁ!!!!Puszi, Lucsi

    VálaszTörlés
  4. Szia Myka!

    Rettenetes sajnálom, hogy a te oldalad is erre a sorsra jutott. Nem tudom, hogy miért rontja el más munkáját..., de én már nem is mondok rá semmit, mert még azt sem érdemli meg, hogy beszéljünk róla. A fejezetet már nagyon várom, hozd minél hamarabb :)

    Puszi: Mancsi

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Kerestem a másik blogodat, szomorúan olvastam, hogy be kellett zárnod. Annak viszont nagyon örülök, hogy folytatni szándékozod. Szeretem azt a történetet. Sajnálom, hogy tönkreteszik a munkádat. Bízom benne, hogy előbb utóbb megkapja méltó jutalmát az ilyen szánalmas cselekedeteiért. Kitartást kívánok!
    Szia

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megtisztelsz a véleményeddel!.