2011. szeptember 4., vasárnap

25. fejezet. Szeret, nem Szeret

Sziasztok! Ígéretemhez híven, meghoztam az új fejezetet, amihez mindenkinek nagyon jó olvasást kívánok!
Egy kedves olvasóm hívta fel rá a figyelmemet, hogy az oldal látogatottsága túllépte az 50.ezret.  Hihetetlen! Még nincs három hónapja sem, hogy belekezdtem Eric történetébe és már 91 olvasóm és 50 ezer fölötti látogatottságom van... Köszönöm Nektek!!!!
Ui: Mindkét zene amit beállítottam a fejezethez egy svéd zenekaré, név szerint a BWO (Bodies Without Organs) együttesé. Eric mellett ők a másik nagy svéd kedvenceim.




A filmekben a szerelemi vallomást, boldog összeborulás és véget nem érő csókok követik. Na, igen! Csakhogy ez nem egy mozi, hanem a való élet és az élet mindig produkál váratlan fordulatokat. A mi esetünkben ezt egy telefonhívás jelentette, ami az önfeledt mámorból, pillanatok alatt vissza rántott a kíméletlen valóságba. Már akkor sejtettem, hogy ennek rossz vége lesz, amikor a telefonja kijelzőjén, Molly képe jelent meg. A rövid beszélgetés, pedig be is igazolta, a félelmeimet. Az egykori barátnő, csilingelő hangon közölte vele, türelmetlenül várja a szállodai szobájában.

Ilyenkor mit tesz egy férfi? Magyarázkodik. Na, persze csak abban az esetben, ha akad, aki ezek után meghallgatja.
- Lexi félreérted a helyzetet! – szólalt meg lesújtva.

Nem akartam abba a hibába esni, hogy bedőlök a hazugságainak. Molly jelenlétét, ha megszakad, sem tudja kimagyarázni, akárhogy is erőlködik. Csendben az ajtóhoz léptem, és kitártam, mintegy jelezve, azonnal hagyja el a szobámat.
- Nincs okod a sértődöttet játszani – morogta ingerülten. – Gareth biztos, hogy nem csak a két szép szemedért cipelt magával.

Szívem szerint, ezt a kijelentését egy pofonnal jutalmaztam volna.
- Ez felettébb érdekes! Mi több, elgondolkodtató. Csak sajnos az elméleted több ponton is hibádzik. Nem vetted figyelembe, hogy nem vele és még csak nem is a közelében lakom. Én úgy gondolom, ha valakivel együtt akarok lenni, – oktattam ki, mint egy kisgyereket – akkor, azt nem a város másik végében szállásolom el. Vagy te nem így gondolod?
- Ez még semmit sem bizonyít – kontrázott rá. – Véletlenül a fülembe jutott, hogy Gareth barátod, két szobát foglalt le. Ezt mivel magyarázod?
- A másik szoba Missy-é… - türelmetlenül a szavamba vágott.
- Nocsak! Még egy lány –  A cinizmusa, kezdett egyre jobban dühíteni.  – Egy már nem is elég neki. Áruld már el, mit tud ő, amit én nem?
- Ha ezt gondolod, akkor tényleg elment az eszed! – fortyogtam tovább.
- Mesélj! Milyen az ágyban a kis angolod? – Tekintete lángolt a dühtől.

A gúnyos hangvétel és maga a kérdés, olyan mértékű indulatot váltott ki belőlem, hogy a kezem ösztönösen lendült meg és csattant Eric arcán. Eric egy pillanatra ledermedt, majd a következő pillanatban testével a falhoz szorított.
Csapdába estem. Eric egy határozott csókkal - amelyben nem volt semmi gyengédség és melegség, csak a nyers erő jellemezte, hogy engedelmességre kényszerítsen – fojtotta belém a szavakat. Értelmetlen lett volna védekezni, mégis két ököllel kezdtem verni széles vállát.
Későn vettem észre, hogy már nem szorítja a derekamat, hanem a kezét gyengéden a mellkasomra helyezte, egészen közel a melleimhez, és az ajka többé nem büntet, hanem forró szenvedéllyel becéz, míg végül a szenvedély lángja rám is átcsapott. Eric csókja egyre szenvedélyesebb lett, és éreztem, hogy elhagy minden erőm. Még egy utolsó kísérletet tettem a szabadulásra, mielőtt végképp elvesztem a fejem.
- Hagyd abba! - sóhajtottam.
- Ugyanúgy kívánod, mint én.
- Megőrültél?
- Igen! Megőrülök érted. Most elégedett vagy? - Eric ijesztően halkan beszélt. - Bár
nem hiszem, mivel te éppúgy megőrülsz értem...
- Nem!
- Ne is tagadd, a tekinteted mindent elárul.!  - gúnyolódott – Semmivel sem vagy különb, mint Gareth. Ahogy neki nem elég egy nő, úgy neked sem egy pasi. De mindkettőnket nem kaphatod meg.

Úgy éreztem, mintha a szívemben egy tőrt forgattak volna meg.

- Kérlek most menj el – suttogtam erőtlenül. Közel álltam a síráshoz és nem akartam, hogy lássa amikor elerednek a könnyeim.
Eric nem válaszolt, továbbra is mozdulatlanul nézett. Aztán hirtelen elfordult, és barna hajába túrt, hogy elsimítsa a homlokából.
- Sajnálom! Magam sem tudom mi ütött belém - felelte tompa, elfúló hangon.
Amikor megértette, mennyire belegázolt az önérzetembe, még vetett rám egy fájdalmas pillantást és csendben, egy szó nélkül sétált az ajtóhoz. Mielőtt kilépett a folyosóra, még utána szóltam.
- Eric! Missy, Gareth hároméves kislánya és csak, hogy tudd – folytattam hűvösen, ami nem kis erőfeszítésembe került – Gareth és köztem csupán baráti és munkakapcsolat van. Én téged szerettelek…

Az imént, Eric jelenlétében, majdnem felzokogtam, de most, hogy egyedül maradtam, nem jöttek a megváltást hozó könnyek. Csak bámultam a semmibe és hangtalanul sirattam a szerelmünket, amely nem bizonyult olyan erősnek, hogy kiteljesedhessen…

Másnap reggel hangos kopogásra ébredtem. Gareth állt az ajtóban és mellette a bájos kislánya Missy.
- Jó reggelt Lexi – zengték kórusban, s eközben Gareth behatóan fürkészte az arcomat.
- Jó reggelt nektek is – sejtettem, a látogatás okát ezért úgy döntöttem, magam ajánlom fel a segítségemet.
- Missy, lenne kedved a mai napot velem tölteni?

A kicsi lány boldogan ugrott a karjaimba. Gareth tekintete, pedig végtelen hálát sugárzott. Amit suttogva szavakba is öntött.
- Köszönöm! Az életemet mentetted meg. – nyomott egy puszit az arcomra – És most mesélj, mi ez a mélabú?

Missy rátapadt a mesecsatornára, amíg mi Gareth-tel egy kávé mellett, kiveséztük minden egyes mozzanatát, a tegnap estének. Nem titkoltam el előle semmit, így azt is elmondtam, hogy Eric, Missy neve hallatán, éktelen haragra gerjedt és gyalázatos dolgokat vágott a fejemhez.
- Esküszöm ez a srác megzakkant – nevetett fel.
- Ez nem vicces – róttam meg.
- Nincs a világon még két ilyen önfejű ember, mint amilyenek ti vagyok. Ha nem lennétek, ki kellene találni titeket – bölcselkedett.
- Gath, Eric magával hozta Molly-t – emlékeztettem arra a bizonyos hívásra.
- Amit meg próbált megmagyarázni. Így van?
- Így – láttam be az igazát.
- És te mit tettél, ahelyett, hogy meghallgatod? – kérdezte, majd meg is válaszolta a kérdést. – Ajtót mutattál neki és emellett még felpofoztad. Ne is csodálkozz rajta, hogy elborult az agya. Ha velem teszed ezt, én is ugyanígy reagálok.
- Most azt próbálod, tapintatosan a tudtomra adni, hogy mindez az én hibám? – Tudat alatt azt reméltem, hogy mellém áll, és nekem ad igazat.
- Nem. Mindketten hibáztatok.
- Ha ilyen okos vagy, mond meg mit tegyek!
- Te már semmit! Várj! Eric úgysem fogja annyiban hagyni. Ha fontos vagy neki, megkeres. Nekem viszont mennem kell.  – búcsúzott el – Köszönöm, hogy vigyázol Missy-re. Délután, valamikor jövök érte.
- Szívesen teszem. Imádom ezt a kis tündért – mutattam a szememmel a kicsi lányra. – Őt nem lehet nem szeretni.
- Ezek az én szavaim is lehetnének - felelte, tekintetét egy pillanatra sem véve le a lányáról. – Ha nem okoz gondot, elvinnéd őt a parkba?

Tudtam, hogy Eric is ott lesz, és nagy az esély arra, hogy összefutunk, ami most a hátam közepére sem hiányzott, de elég volt egy pillantás, az ágyamon ülő csöppségre, hogy minden aggályomat sutba vágva, igent mondjak Gareth kérésére. A távozása előtt, még szorosan magához ölelte a lányát és két nagy puszival búcsúzott el tőle.

Missy az apja távozása után, még jó fél órát tv-zett, ezután a portaszolgálattal hozattunk reggelit, s miután ő és én is jóllaktunk, a mini bárból kivettem magunknak egy- egy üveg ásványvizet, majd ezt követően útnak indultunk a parkba.

A gyönyörű táj, sem tudta teljesen feledtetni velem a tegnap estét, de megfogadtam, hogy nem rontom el, a saját bajom miatt, Missy napját. Sőt, mindent megteszek annak érdekében, hogy egy feledhetetlen nappal ajándékozzam meg. Észrevétlenül teltek az órák. Bejártuk a park minden zegzugát. Ezidáig sem Eric-kel sem a csapatával nem találkoztunk. Ami nem jelenti azt, hogy nem is fogunk. Megfontoltan, a séta legvégére hagytam a játszóteret, ahonnan rá lehetett látni a színpadra is. Missy, pici kora ellenére, szemmel láthatóan ragaszkodott a hintához, ahol mindössze kétszer kellett megmutatnom neki, hogyan hajtsa magát a lábával.
Nagyokat sikongatott amikor – egy kis segítséggel - magasan a levegőbe emelkedett a hinta.
Percekig csak néztem őt, az önfeledt mosolyát és azt kívántam, bárcsak én ilyen boldog lehetnék.
- Szia bácsi – köszönt nagy alénnal Missy valakinek, aki a hátam mögött állt. – Te is hintázni akarsz?
- Szia! Nem én már túl öreg vagyok hozzá – hallottam meg azt a hangot, amit ezer közül is megismernék.
- Lexi néni is ezt mondta – csacsogott tovább Missy.

Éreztem, hogy Eric mellém lép. Tudtam, hogy, minden rezdülésemet, minden mozdulatomat, árgus szemekkel figyeli.
- Szia Lexi – súgta a fülembe. Ellentétes érzések kavarogtak a lelkemben. Abban a pillanatban ahogy Eric lélegzete megcsapta az arcomat, a pulzusom meglódult a szívem a torkomban dobogott, és a gyomrom összeszorult. Vágytam a csókjára, az érintésére és a sóvárgó tekintetére. Ott álltam mozdulatlanul, képtelenül arra, hogy felé fordítsam a fejem. Hiába az ellenségeskedés, az esti veszekedés, az érzéseim, mit sem változtak.
- Bácsi téged hogy hívnak? – szólította meg újfent Ericet a kicsi lány.
- Eric a nevem. Te pedig Missy vagy igaz?
- Igen! Képzeld, az én apukám híres énekes és te? – faggatta kedvesen Missy.
- Én is énekelek!  - lépett közelebb Missy-hez – Látod azt a színpadot? Ott fogok fellépni! Ha apukád megengedi, te is eljöhetsz.
- Lexi néni, ha apa megengedi, elhozol Eric bácsi koncertjére? – nézett rám kérlelően.

A kis tündér, tudta, hogyan kell, szépen nézni, amivel elérheti, hogy minden vágya teljesüljön. Eric váratlanul felém fordult, tekintetét a szemembe fúrta. Kíváncsian várta, mi lesz a válaszom.
- Ha apa elenged, megígérem, hogy elhozlak – mosolyogtam a kislányra, s közben nem kerülte el a figyelmemet, Eric megkönnyebbült sóhaja sem.

Missy egy szempillantás alatt kiugrott a hintából és a karjaimba vetette magát.
- Lexi néni, én annyira, de annyira szeretlek téged – bújt hozzám boldogan, majd kibontakozva az ölelésből, Erichez lépett.
- Téged is szeretlek ám! Te is szereted Lexi nénit?
-  Igen! – emelte rám a tekintetét Eric – Teljes szívemből szeretem Őt…


11 megjegyzés:

  1. 1.:DD
    de aranyos hogy Missy így faggadta Ericet és így mondta el hogy szereti...:$:)

    hamar kövit;)
    pussz:P

    VálaszTörlés
  2. Szia Myka!

    Annyira örülök, hogy Eric végre kimondta Lexi-nek, hogy teljes szívéből szereti...*-* Ahh, annyira vártam már ezt a mondatot :)) Remélem Lexi már nem fog "harcolni" Eric ellen és enged neki ;) Ezt megint nagyon jól összehoztad ;)) Most csak ennyi :) Nagyon várom a következő részt!

    Bencusnak puszi, és további jobbulást kívánok neki! Puszi neked is: Mancsi

    VálaszTörlés
  3. Ááá, imádtam a jelenetet az elején! :) Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz ;) Nekem most ez a rész abszolút a kedvencem, nagyon jó lett!
    (nem haragszol, ha megkérdezem, hogy te amúgy jártál már Svédországban?)

    Neked is és Bencusnak is puszi!

    VálaszTörlés
  4. Szia! Olyan jó volt olvasni ezt a kis tündér mesédet! Kicsit elvagyok keseredve mostanában ,de a töridnek sikerült kirángatnia a mélabúmból. Úgyhogy most nagy köszönettel tartozom neked! Puszi Nektek, Bencusnak jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. szia!
    de aranyos a kislány *-*
    a rész is nagyon tetszett :D
    kíváncsi lettem :)
    kérlek siess ♥

    VálaszTörlés
  6. Sziia! Húúúú ez a fejzet :) nem volt semmi. Missy nagyon aranyos kis lány :) Gareth oké azt hiszem az egyik kedvenc szereplőm :) Nagyon vártam már a fejit de megérte, mert nagyon jó lett! Eric nagyon cuki a végén :P És végre rájöttek,hogy szeretik egymást ;) Várom a kövit pusz

    VálaszTörlés
  7. Ez jó volt, csak rövidkének tűnt! xD Terjedelemre nem tűnik kevesebbnek, de hamar bedaráltam és most megint várnom kell majd egy hetet, hogy megtudjam a folytatást! :( Na de majd infó órán, csak tudjam meg, h mikor lesz nekem olyan órám! xP
    Siess a kövivel, már nagyon várom és gyógyulást a kisfiadnak! :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  8. *.* *.* *.* eddigi legédesebb fejezet volt! Missy-t rövid úton meg fogom zabálni. :$ :D pedig nem vagyok nagy gyerek-imádó, de őt elfogadnám. :)))) Gareth jófej, remélem mostmár csak ilyen jóbarát szerepben tetszeleg majd! ;) Eric pedig... azért engem érdekelne a magyarázata! A vita jelenet jó volt az elején, biztos én is kiosztottam volna egy csattanós pofont. :S
    Várom a kövit nagyon! Pusssz

    VálaszTörlés
  9. Wááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ez a fejezet megint magáért beszélt. Áááááááááááááá oda meg vissza vagyok. Elhangzzott a bűvös szó. Imádtam!!!!!!! Imádlak!!!! És Gratulálok az 50 ezer látogatóhoz! És csak anynit: Hajrá Hajrá Csak Így tovább!

    Pusssssss(L)
    Kstev

    VálaszTörlés
  10. Szia Myka.!
    Új olvasó vagyok és erre a fejezetre csak egy szavam van : Brutálisan csúcs szuper.!!
    Ugyan úgy ahogy az összes többi^^
    Siess a kövivel :)
    Puszi : Wyry.

    VálaszTörlés
  11. Azt hiszem hogy nem jókor kezdtem el olvasni a történeted.először nem is akartam elolvasni de adtam neki egy esélyt és nem bírtam abbahagyni. ami miatt rosszkor kezdtem el hogy nincs vége úgyhogy most ezt is naponta nézhetem hogy mikor lessz friss '-.- nagyon nagyon jó történeteket írsz csak így tovább

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megtisztelsz a véleményeddel!.